Mor&Dotter

Mor&Dotter

Ewa Holmberg & Helen Boreson Holmberg

Ja just så har vi valt att kalla denna utställning; Mor&Dotter.

Inte minst för att vår, tyvärr sedan flera år bortgångna, Mor och Mormor, som hade en skapar dröm i hela sitt liv, gett oss denna fantastiska gen. Att vilja skapa, att älska allt som är vackert och att alltid längta efter att få återge det.

Jag är den målande 6-barnsmamman från Normlösa, som tack vare Mammas arv skapat i hela mitt liv. Så man kan väl säga att jag i grunden och botten är självlärd. Har ändå hunnit med diverse uitbildningar, såsom jag varje kväll i 14 år gick på oljemålningskurs för Normlösakonstnären Ove Persson, har gått flera intensivkurser i landskapsmåleri, nu senast för Zacheriah Kramer. Har även utbildat mig till konst&dekorationsmålare på Nordiska Akademien för Dekorativt Måleri.

Ewa, min dotter, är väl också i grunden självlärd. Liksom jag så har hon under alla skolår haft ett enda viktigt ämne; bild. Hon har ritat, textat, målat mm sen hon var riktigt liten. Idag är hon vuxen och hunnit med diverse utbildningar och erfarenheter under årens lopp. Lunnevad folkhögskola, Folkuniversitetet i Stockholm, under flera år gått som tatuerarlärling, var förra året med på tatuerarmässa i New York mm mm. Idag driver hon eget som tatuerare på Alströmergatan i Stockholm.

Hoppas  ni tycker om det ni ser, och vill ni veta mer så vill vi att ni hör av er. //Helen

Ewas kontaktuppgifter:
mail:
 tattoo@stucklife.com
mail: madebyew@gmail.com
instagram: madebyew
blogg: mbecamp.blogg.se
mobil: 0708888113Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.